Експерти в бранша

Фотоволтаични Системи БГ ООД е водеща компания в областта на слънчевата енергия в България. Ние сме се ангажирали да предоставяме най-висококачествените продукти и услуги в областта на фотоволтаичните системи.

Нашата мисия е да помогнем на домакинствата и бизнесите да използват слънчевата енергия по най-ефективния и икономически изгоден начин. Ние вярваме в силата на обновяемата енергия да промени начина, по който произвеждаме и използваме електричество, и сме горди да бъдем част от тази промяна.

Нашата екип се състои от опитни професионалисти, които са обучени в най-новите технологии и практики в областта на фотоволтаичните системи. Ние работим усилено, за да останем в челните редици на индустрията и да предоставим на нашите клиенти най-добрите възможни решения.

Защо ние?

С Фотоволтаични Системи БГ ООД, вие получавате не само висококачествени продукти и услуги, но и партньор, който разбира вашите нужди и цели. Ние сме тук, за да ви помогнем да преобразите вашата визия за възобновяемата енергия в реалност.
  • Експертни знания и опит
  • Персонализирани решения
  • Висококачествени продукти
  • Пълен набор услуги
  • Отговорност към околната среда

Имате проект?

Ние сме на Ваше разположение
Поддръжка & ОБслужване

Работа с нас

Процесът на работа с вас е важен аспект от общата комуникация с клиентите ни. Той трябва да бъде ясно обяснен, за да могат всички наши потенциалните клиенти да знаят какво да очакват.
Ангажирани на вашия успех

Консултация

Всичко започва с консултация, по време на която ще обсъдим вашите нужди и цели. Ние ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви предоставим информация за различните видове фотоволтаични системи, които предлагаме.Повече »
Спестява пари

Инсталация

След като проектът е одобрен, нашият екип от професионалисти ще инсталира вашата фотоволтаична система. Ние ще се погрижим за всичко, от монтажа на панелите до свързването на системата с електрическата мрежа.Повече »
Енергийни решения

Оценка на мястото

Следващата стъпка е оценка на мястото, където ще бъде инсталирана фотоволтаичната система. Ние ще измерим слънчевата радиация, ще проверим ориентацията и наклона на покрива и ще определим най-доброто място за монтаж на панелите.Повече »
Абсолютна безопасност

Поддръжка & Обслужване

След инсталацията, ние ще продължим да бъдем на ваше разположение за всякакви въпроси или проблеми. Ние предлагаме пълен пакет от услуги за поддръжка и обслужване, за да гарантираме, че вашата система продължава да работи ефективноПовече »
Поддръжка & ОБслужване

Проектиране

След като имаме всичката необходима информация, ние ще проектираме вашата фотоволтаична система. Ние ще вземем предвид всички специфични характеристики на вашата сграда и мястото, за да гарантираме, че системата е максимално ефективна.Повече »

Ние сме ангажирани с предоставянето на висококачествени продукти и услуги и с удовлетворяването на нуждите на нашите клиенти. Тук сме, за да ви помогнем да използвате слънчевата енергия по най-ефективния и икономически изгоден начин.