BOS-G от Deye

BOS-G от Deye

Специално разработена, за да осигури съхранение на електроенергия, генерирана от слънчевите панели.

Батериите за фотоволтаична система от Deye са високоефективни и с висока капацитетна плътност, което ги прави подходящи за съхранение на голямо количество електрическа енергия. Те предлагат стабилно и надеждно електрозахранване, като осигуряват независимост от външни източници и оптимизират използването на соларната енергия.

Батериите от Deye се отличават с висок енергийния си коефициент на съхранение и дълготрайност, което гарантира продължително и ефективно използване на съхранената енергия. Те са снабдени с напреднали технологии за управление на батерията, които оптимизират производителността и продължителността на живота на батерията.

Гаранция: 5 години

Описание

BOS-G от Deye

Специално разработена, за да осигури съхранение на електроенергия, генерирана от слънчевите панели.

С висок енергийния си коефициент на съхранение и дълготрайност, което гарантира продължително и ефективно използване на съхранената енергия. Те са снабдени с напреднали технологии за управление на батерията, които оптимизират производителността и продължителността на живота на батерията.

Гаранция: 5 години

Гъвкави & Безопасни

Система защитена от възможни повреди или рискове.

Батериите за фотоволтаична система от Deye предлагат висока степен на защита и безопасност. Те са проектирани със специални механизми за предотвратяване на нежелани събития, като презареждане, прекомерно разреждане, късо съединение и прегряване.

С гъвкави възможности за конфигурация, като са налични в различни капацитети и размери. Това позволява на потребителите да изберат батерията, която най-добре отговаря на техните нужди и спецификации на фотоволтаичната им система.

Характеристика

Удобен

Бърза инсталация, стандартен 19-инчов вграден модул, удобен за инсталация и поддръжка.

Безопасност и надеждност

Катодният материал е изработен от LiFeP04 с безопасни характеристики и дълъг живот на цикъла, модулът има по-малко саморазреждане, до 6 месеца без зареждане на рафта, без ефект на паметта, отлични характеристики на плитко зареждане и разреждане.

Интелигентна BMS

Тя има защитни функции, включително свръхразряд, свръхзаряд, свръхнаем и свръхвисока или ниска температура. Системата може автоматично да управлява състоянието на зареждане и разреждане и да балансира тока и напрежението на всяка клетка.

Екологичен

Целият модул не е токсичен, не замърсява околната среда и е екологично чист.

Гъвкава конфигурация

Няколко акумулаторни модула могат да се използват паралелно за увеличаване на капацитета и мощността. Поддържа USB ъпгрейд, wif ъпгрейд (по избор), дистанционен ъпгрейд (съвместим с инвертора Deye).

Широк температуен диапазон

Работният температурен диапазон е от -20°C до 55°C, с отлични характеристики на разряд и живот на цикъла.

Допълнителна информация

Тегло Няма
Размери Няма
Номинална мощност

, ,

Гаранция

5 години

Батерия технология

LiFePO4

Тип батерия:

Високоволтова (High Voltage)

Капацитет батерия

Капацитет на модул: 100Ah

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “BOS-G от Deye”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Публикувай коментар