Този проект предоставя надеждно и устойчиво енергийно решение за големи предоставя надеждно и устойчиво решение за обекти с висок енергиен разход, като спомага за намаляване на зависимостта от традиционни енергийни източници и намалява разходите за електричество.

За проекта

Трифазна стрингова система 149 Kwp

ДАТА:

07 юли 2022 г.

КАТЕГОРИЯ:

Мрежова, трифазна

ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ТЕРА

АДРЕС:

Тера, Търговище

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТА

Трифазната стрингова система с мощност 149 Kwp е голяма соларна инсталация, проектирана да генерира значително количество електрическа енергия от слънчевата радиация. Този вид система се използва обичайно за промишлени или комерсиални сгради с висок енергиен разход, като фабрики, складове, супермаркети, търговски центрове и други големи обекти.

Този проект предоставя надеждно и устойчиво енергийно решение за големи предоставя надеждно и устойчиво решение за обекти с висок енергиен разход, като спомага за намаляване на зависимостта от традиционни енергийни източници и намалява разходите за електричество. Това е инвестиция, която допринася за устойчиво развитие и опазване на околната среда.

Ползи от проекта

 • Мощност на системата: Системата има обща мощност от 149 Kwp, което означава, че може да генерира до 149 киловата ват-пика електрическа енергия от слънчевата радиация.
 • Соларни панели: Проектът използва множество соларни панели с висока ефективност, които събират слънчевата енергия и я преобразуват в постоянен ток (DC).
 • Стрингова връзка: Соларните панели се свързват във външен стринг, който е съединен със съответния инвертор за преобразуване на DC във взаимозаменяем ток (AC).
 • Трифазен инвертор: Трифазният инвертор е предназначен за преобразуване на взаимозаменяемия ток (AC) от стринговете в трите фази на взаимозаменяемия ток (AC), който се използва от електрическата система на обекта.
 • Система за мониторинг и управление: За ефективно управление и контрол на системата се използва система за мониторинг, която следи производството и потреблението на електрическа енергия. Това помага за оптимизиране на работата на системата и намаляване на разходите за електричество.
 • Производство на зелена енергия: Трифазната стрингова система предоставя значително количество зелена енергия, която помага за намаляване на въглеродния отпечатък и спомага за опазване на околната среда.
 • Капацитет на енергийно задоволяване: Системата може да осигури значителна част от енергийните нужди на големите обекти, които е предназначена да обслужва.

Технологии

 • Трифазна стрингова система 149 Kwp
 • Мрежова система за собствени нужди и продажба на излишната енергия.
 • Три инвертора Deye Three Phase String Inverter SUN- 40 / 50 / 60 K-G03
  Трите инвертора работят в паралел за най добро производство и икономически резултати.
 • Панели Canadian Solar CS3W-450MS (450W) HiKu SUPER High Power MONO PERC MODULE-340 бр.
 • Ниски сметки за електроенергия ,по малки разходи за производство и по голяма добавена стойност ,отлична инвестиция.Възвръщаемост 3 год.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Публикувай коментар