GO GREEN, GO SMART!

Изграждане

& Монтаж

Прецизност във всеки детайл

След като сте одобрили проекта за вашата нова фотоволтаична система, следващата стъпка е изграждането и монтажът. Ние, Фотоволтаични Системи БГ ООД се гордеем с нашия професионализъм, внимание към детайла и ангажимент към безопасността при изпълнение на тези важни задачи.

Изграждане

Процесът на изграждане включва подготовка на мястото, монтаж на соларните панели и инсталиране на необходимото оборудване, включително инвертори, системи за съхранение на енергия и мониторингови системи. Нашите експерти ще се уверят, че всичко е правилно инсталирано и оптимизирано за максимална производителност.

Монтаж

Монтажът на соларните панели е важна част от процеса. Нашите професионални инсталатори ще монтират панелите на покрива, земята или друга подходяща структура, като се уверят, че те са правилно ориентирани и наклонени за максимална експозиция към слънцето.

Ние сме ангажирани с предоставянето на висококачествени услуги, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. Ние сме тук, за да ви помогнем да използвате слънчевата енергия по най-ефективния и икономически изгоден начин. Свържете се с нас днес, за да започнете процеса на изграждане и монтаж.