Трифазна хибридна система със соларни панели и LiFePo4 батерии е съвременно, ефективно и устойчиво решение за производство и използване на електроенергия. Тя предоставя много предимства както за битовата употреба, така и за околната среда, което я прави привлекателен избор за уместно инвестиране във вашия дом или бизнес.

За проекта

Трифазна хибридна система 29,4Kwp

ДАТА:

07 юли 2022 г.

КАТЕГОРИЯ:

Трифазна

ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

име на възложител

АДРЕС:

Драгалевци, София

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТА

Трифазната хибридна система със соларни панели и LiFePo4 батерии е съвременно, ефективно и устойчиво решение за производство и използване на електроенергия. Тя предоставя много предимства както за битовата употреба, така и за околната среда, което я прави привлекателен избор за уместно инвестиране във вашия дом или бизнес.

Ползи от проекта

  • Енергийна независимост: С хибридната система и соларния панел можете да произвеждате електроенергия от слънцето и да я съхранявате в батериите. Това позволява да бъдете независими от традиционните електроенергийни доставчици и да се осигурите със собствена, безплатна енергия.
  • Икономия на енергия и разходи: Съчетаването на соларни панели и батерии позволява да използвате съхранената енергия по време на нощта или в дни с намалено слънчево излъчване. Това намалява зависимостта от електроенергийната мрежа и ви помага да намалите месечните си разходи за електроенергия.
  • Екологичност: Използването на слънчева енергия и батерии с ниско съдържание на токсични вещества (LiFePo4 батерии) намалява вашия въглероден отпечатък и неблагоприятното въздействие върху околната среда. Това е екологично и устойчиво решение за производство и използване на енергия.
  • Резервно захранване: Хибридната система с батерии предоставя резервно захранване, което е полезно при прекъсвания в електрозахранването или при аварии. Важно е за удобството и сигурността на домакинството.
  • Дълъг живот на батериите: LiFePo4 батериите имат дълъг животен цикъл и са издръжливи в сравнение с други видове батерии. Това означава, че системата ще продължи да работи оптимално в продължение на години.
  • Допълнителни стимули и субсидии: В различни региони и страни съществуват стимули и субсидии за инсталиране на слънчеви панели и хибридни системи. Това може да допълни и оправдае разходите за инсталиране на системата.

Технологии

  • Трифазна хибридна система 29,4Kwp + 30Kwh LiFePo4 батерии.
  • Три трифазни инвертора Deye SUN-10K-SG04LP3-EU
  • Пет батерии LiFePo4 с капацитет 5,12 Kwh общо 30,72 Kwh
  • Интелигентна система с много добра икономическа ефективност.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Публикувай коментар