Проектът за домашна монофазна система със соларни панели и батерии предоставя множество предимства за собствениците на домовете, като намалява енергийните разходи, подобрява енергийната сигурност и намалява натоварването на околната среда.

За проекта

Домашна монофазна система за собствени нужди 9Kwp с батерии с капацитет 10.24 Kwh

ДАТА:

07 юли 2022 г.

КАТЕГОРИЯ:

Монофазна

ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

име на възложител

АДРЕС:

Радковци, Велико Търново

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТА

Проектът за домашна монофазна система със соларни панели и батерии предоставя множество предимства за собствениците на домовете, като намалява енергийните разходи, подобрява енергийната сигурност и намалява натоварването на околната среда. Това е интелигентно и устойчиво решение за снабдяване на дома с енергия.

Ползи от проекта

  • Енергийна независимост: Със соларните панели и батериите можете да генерирате и съхранявате собствена електроенергия. Това ви дава възможността да бъдете независими от традиционните доставчици на електроенергия и да се осигурите със собствена, чиста и устойчива енергия.
  • Икономия на енергия и разходи: Използването на слънчева енергия ви позволява да намалите зависимостта си от електроенергийната мрежа и да намалите месечните си разходи за електроенергия. Съхраняването на излишък от произведената енергия в батериите ви позволява да я използвате по-късно, когато слънчевата генерация е по-ниска или нулева.
  • Екологичност: Използването на слънчева енергия е екологично и помага за намаляване на въглеродния отпечатък и въздействието върху околната среда. Това е устойчиво и екологично решение за енергийни нужди.
  • Резервно захранване: Батериите позволяват на системата да осигурява резервно захранване при прекъсвания в електрозахранването или аварии. Това е особено полезно за поддържане на основните електрозахранвания, когато има проблеми с енергийната мрежа.
  • Дълъг живот на батериите: LiFePo4 батериите имат дълъг животен цикъл и са издръжливи, което означава, че системата ще продължи да работи оптимално в продължение на години.
  • Стимули и субсидии: В различни региони и страни съществуват стимули и субсидии за инсталиране на соларни системи. Това може да помогне за оправдаване на разходите за инсталацията на системата и да я направи още по-атрактивна.

Технологии

  • Домашна монофазна система за собствени нужди 9Kwp с батерии с капацитет 10.24 Kwh
  • Инвертор Deye Single phase LV Hybrid 8Kw монофазен.
  • Панели Фотоволтаични модули DAH solar 450w -20 бр.
  • За ниски сметки и енергийна независимос в район в който има постоянно прекъсване на захранването.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Публикувай коментар