Хибридната трифазна система с 10,7 Kwp предоставя устойчиво, ефективно и надеждно решение за енергийно задоволяване на обекти с по-високи потребности на електроенергия, като същевременно допринася за опазването на околната среда и намаляване на енергийния разход.

За проекта

Хибридна трифазна система 10,7 Kwp с батерия 5 Kwh и генератор

ДАТА:

07 юли 2022 г.

КАТЕГОРИЯ:

Хибридна

ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

име на възложител

АДРЕС:

Троян, Ловеч

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТА

Хибридната трифазна система с мощност 10,7 Kwp е съвременно решение за производство и управление на електрическа енергия от възобновяем източник, като съчетава предимствата на соларните панели и батерийните системи. Тази система е предназначена да осигурява енергийна независимост и оптимизира използването на електрическата енергия за обекти със средно или високо енергийно потребление.

Хибридната трифазна система с 10,7 Kwp предоставя устойчиво, ефективно и надеждно решение за енергийно задоволяване на обекти с по-високи потребности на електроенергия, като същевременно допринася за опазването на околната среда и намаляване на енергийния разход.

Ползи от проекта

 • Мощност на системата: Хибридната трифазна система разполага с мощност от 10,7 Kwp (киловата ват-пика), което означава, че може да произведе до 10,7 киловата ват-пика електрическа енергия от слънчевата радиация.
 • Соларни панели: Системата включва соларни панели със съответната мощност и ефективност, които събират слънчевата енергия и я преобразуват в постоянен ток (DC).
 • Трифазен инвертор: След като соларните панели генерират постоянен ток, трифазният инвертор го преобразува във взаимозаменяем ток (AC), който се използва за захранване на трите фази на електрическата система на обекта.
 • Батерийна система: Хибридната система разполага с батерийна система, която съхранява излишъка от произведената електроенергия. Това позволява на системата да осигурява резервна енергия в случаи на липса на слънчево излъчване или по време на високо потребление на електричество.
 • Система за управление и мониторинг: Въвеждането на система за управление и мониторинг е от съществено значение за оптималната работа на хибридната трифазна система. Тази система контролира производството и потреблението на електроенергия и управлява зареждането и разреждането на батериите, което спомага за по-ефективното икономично използване на енергията.
 • Енергийна независимост и спестяване: Хибридната трифазна система предоставя значителна енергийна независимост, тъй като може да покрие значителна част от електрическите нужди на обекта със собствено производство на електроенергия. Това помага да се намалят енергийните разходи и зависимостта от обществената електрическа мрежа.
 • Зелена енергия и опазване на околната среда: Хибридната трифазна система използва зелена енергия от слънчевата радиация, която е природоощадна и има нисък въглероден отпечатък. Това допринася за опазването на околната среда и постигането на устойчиво развитие.

Технологии

 • Хибридна трифазна система 10,7 Kwp с батерия 5 Kwh и генератор н
 • Панели Jinko solar 72MHC520-540W – 20 броя
 • Инвертор Sunsynk: 12Kw Three Phase Hybrid Inverter (SUNSYNK-12K-SG04LP3)
 • Системата е изцяло за собствени нужди и е изградена да работи заедно с трифазен генератор.
 • За независимаст и ниски сметки за електричество

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Публикувай коментар